NPE får ny drakt

NPE tar 1. februar i bruk ny visuell profil , som blant annet innebærer at vi har fått ny logo og bruker andre farger.

Skriv ut Nynorsk | English | 1. februar 2022

Vi tar i bruk ny logo, nye farger og grafiske elementer som til sammen danner vår nye visuelle profil.

Hovedmålet med å endre vår visuelle profil er å uttrykke kjerneverdiene våre, som er omtenksom, opplysende og kvalitetsbevisst.

Vi legger stor vekt på kvalitet og faglig ekspertise, og vi ønsker å tydeliggjøre at vi i alle ledd av saksbehandlingen setter pasienten i fokus.

I vårt arbeid vektlegger vi disse verdiene:

  • Omtenksom
    Vi skal møte erstatningssøkeren med åpenhet, forståelse og respekt. Kontakten vår skal være personlig og vi skal gi individuell hjelp og oppfølging. Vi skal vise tiltro til erstatningssøkeren, slik at han eller hun opplever trygghet og tillit.
  • Opplysende
    Vi skal drive aktivt opplysningsarbeid om pasientskadeordningen. Virksomhetene vår skal være synlig, lett tilgjengelig og godt kjent. Vi skal ha god og konstruktiv kommunikasjon med erstatningssøkere, helsetjenesten og andre aktører.
  • Kvalitetsbevisst
    Alle nivåer i organisasjonen skal være preget av åpenhet, kompetanse og effektivitet. Dette skal gi erstatningssøkerne et riktig og raskt resultat.

Det ønsker vi også at det visuelle uttrykket skal formidle, gjennom fargevalg, former og uttrykk.

Vi er fornøyde med hvordan det endelige resultatet har blitt, og stolte av de nye nettsidene og uttrykket. Vi håper erstatningssøkerne og andre brukere også vil like den nye drakten vår.